Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft., Kóka

Cégnév:
Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft.
Cím:
Dózsa György út 84.
Irányítószám/Település:
2243 Kóka
Megye:
Pest
Telefon:
(29) 428 829
Fax:
(29) 428 455
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

1980 óta arra törekszünk, hogy a szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel teret hódítsunk a minőségi húsipari termékek palettáján. A Zollai Baromfifeldolgozó Üzem ma már a hazai szálloda- és vendéglátóipar exkluzív beszállítója.

Termékeink megtalálhatóak a hazai és külföldi kis- és nagykereskedésekben. Válogatott alapanyagainknak, a gondos, egyedi feldolgozásnak köszönhetően a Zollai termékek a legmagasabb minőségi, valamint a legkifinomultabb ízlésbeli kihívásoknak is megfelelnek. A Zollai Baromfifeldolgozó Üzem kezdettől fogva a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszik. Az alapanyagok kiváló minőségét a több évtizedes termelői és beszállítói tapasztalatunk biztosítja.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Termékeink palettája folyamatosan bővül: a friss baromfi termékek (kacsa, liba, csirke, pulyka, tyúk) mellett feldolgozott termékeink között megtalálhatók a különféle kolbászok, sonkák, főtt, füstölt, pácolt termékek, májasok, májkonzervek, pástétomok és a kedvelt, magyar specialitásnak számító sült liba- kacsamáj.

Ma a fogyasztók egyre gyakrabban követelik meg, hogy csak olyan élelmiszerek kerülhessenek kereskedelmi forgalomba, amelyek az elvárható, megszokott élvezeti- és tápérték mellett maximálisan biztonságosak is. Ennek érdekében 2001-től a nemzetközileg elismert HACCP-minőségbiztosítási rendszert alkalmazzuk. A Zollai Baromfifeldolgozó Üzem stratégiája a kiváló termékeken, az elérhető árakon, a gyors, megbízható kiszállításon alapul, miközben nemcsak a fogyasztók elégedettségét célozza meg, de fenntartja a tulajdonosok, a munkatársak, a társadalom és a környezet érdekeinek egyensúlyát is. Célunk, hogy szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel mind Magyarországon, mind külföldön tovább erősítsük szerepünket a minőségi húsipari termékek piacán. Így lesz egészségesebb, ami finom! Nyitva tartás :Hétfőtől - Péntekig. Rendelés felvétel :
Hétfőtől - Csütörtökig 8.00. - 16.00. Pénteken 8.00 - 12.00.
Szállítás :Keddtől - Szombatig

Kulcsszavak:

Húsfeldolgozási termék, Húsipari termék, Baromfifeldolgozás, Liba, Sertés, Feldolgozás, Marha, Húsféleség, Szárnyas, Hízott Liba, Szárnyasfeldolgozás

A Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Adószám
12092907-2-13

Kapcsolattartó személyek

Zollai János - Más

Email
Üzenet küldése

  Vélemények

  5 Csillagok

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Kérem én kaptam otthonrol zollai füstölt kacsamell filé t 16 dg. Nagyon finom volt Azt szeretném tudni hol lehet kapni és mibe kerül pl. egy ilyen 16 dekagramos kiszerelés eltudnám Szombethelyre a barátom cimére küldetni ö áthozná. Tehát hol és az ár Vélemény; NAGYON FINOM mindenkinek izlett a családban !!! Várom megtisztelö válaszukat Andras Burgenlandbol

  Írjon véleményt a(z) Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft. részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Hasonló cégek a közelben

  1. Szőlő U. 62.
   2241  Sülysáp
  2. Fő út 148
   2252  Tóalmás
  3. Bicskei U. 62.
   2253  Tápióság
  4. Fő út 4.
   2235  Mende
  5. Kossuth Lajos út 61.
   3016  Boldog
  6. Szabadság út 19.
   2255  Szentlőrinckáta