Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft., Kóka

1 Vélemény
Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft.
Dózsa György út 84.
2243 Kóka
Pest
(29) 428 829
(29) 428 455
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
12092907-2-13

Leírás

Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft. honlapja

1980 óta arra törekszünk, hogy a szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel teret hódítsunk a minőségi húsipari termékek palettáján. A Zollai Baromfifeldolgozó Üzem ma már a hazai szálloda- és vendéglátóipar exkluzív beszállítója.

Termékeink megtalálhatóak a hazai és külföldi kis- és nagykereskedésekben. Válogatott alapanyagainknak, a gondos, egyedi feldolgozásnak köszönhetően a Zollai termékek a legmagasabb minőségi, valamint a legkifinomultabb ízlésbeli kihívásoknak is megfelelnek. A Zollai Baromfifeldolgozó Üzem kezdettől fogva a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszik. Az alapanyagok kiváló minőségét a több évtizedes termelői és beszállítói tapasztalatunk biztosítja.


Cégleírás
Termékeink palettája folyamatosan bővül: a friss baromfi termékek (kacsa, liba, csirke, pulyka, tyúk) mellett feldolgozott termékeink között megtalálhatók a különféle kolbászok, sonkák, főtt, füstölt, pácolt termékek, májasok, májkonzervek, pástétomok és a kedvelt, magyar specialitásnak számító sült liba- kacsamáj.

Ma a fogyasztók egyre gyakrabban követelik meg, hogy csak olyan élelmiszerek kerülhessenek kereskedelmi forgalomba, amelyek az elvárható, megszokott élvezeti- és tápérték mellett maximálisan biztonságosak is. Ennek érdekében 2001-től a nemzetközileg elismert HACCP-minőségbiztosítási rendszert alkalmazzuk. A Zollai Baromfifeldolgozó Üzem stratégiája a kiváló termékeken, az elérhető árakon, a gyors, megbízható kiszállításon alapul, miközben nemcsak a fogyasztók elégedettségét célozza meg, de fenntartja a tulajdonosok, a munkatársak, a társadalom és a környezet érdekeinek egyensúlyát is. Célunk, hogy szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel mind Magyarországon, mind külföldön tovább erősítsük szerepünket a minőségi húsipari termékek piacán. Így lesz egészségesebb, ami finom! Nyitva tartás :Hétfőtől - Péntekig. Rendelés felvétel :
Hétfőtől - Csütörtökig 8.00. - 16.00. Pénteken 8.00 - 12.00.
Szállítás :Keddtől - Szombatig
Kulcsszavak:
Húsfeldolgozási termék, Húsipari termék, Baromfifeldolgozás, Liba, Sertés, Feldolgozás, Marha, Húsféleség, Szárnyas, Hízott Liba, Szárnyasfeldolgozás
Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kérem én kaptam otthonrol zollai füstölt kacsamell filé t 16 dg. Nagyon finom volt Azt szeretném tudni hol lehet kapni és mibe kerül pl. egy ilyen 16 dekagramos kiszerelés eltudnám Szombethelyre a barátom cimére küldetni ö áthozná. Tehát hol és az ár Vélemény; NAGYON FINOM mindenkinek izlett a családban !!! Várom megtisztelö válaszukat Andras Burgenlandbol

Írjon véleményt a(z) Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Zollai János
Más

Üzenet küldése


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Hasonló cégek a közelben

  1. Szőlő U. 62.
   2241  Sülysáp
  2. Fő út 148
   2252  Tóalmás
  3. Bicskei U. 62.
   2253  Tápióság
  4. Fő Út 4.
   2235  Mende
  5. Kossuth Lajos Út 61.
   3016  Boldog
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete