Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft., Kóka

Cím:
Dózsa György út 84.
Irányítószám/Település:
2243 Kóka
Megye:
Pest
Telefon:
(29) 428 829
Fax:
(29) 428 455
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

1980 óta arra törekszünk, hogy a szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel teret hódítsunk a minőségi húsipari termékek palettáján. A Zollai Baromfifeldolgozó Üzem ma már a hazai szálloda- és vendéglátóipar exkluzív beszállítója.

Termékeink megtalálhatóak a hazai és külföldi kis- és nagykereskedésekben. Válogatott alapanyagainknak, a gondos, egyedi feldolgozásnak köszönhetően a Zollai termékek a legmagasabb minőségi, valamint a legkifinomultabb ízlésbeli kihívásoknak is megfelelnek. A Zollai Baromfifeldolgozó Üzem kezdettől fogva a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszik. Az alapanyagok kiváló minőségét a több évtizedes termelői és beszállítói tapasztalatunk biztosítja.

Cégleírás
Termékeink palettája folyamatosan bővül: a friss baromfi termékek (kacsa, liba, csirke, pulyka, tyúk) mellett feldolgozott termékeink között megtalálhatók a különféle kolbászok, sonkák, főtt, füstölt, pácolt termékek, májasok, májkonzervek, pástétomok és a kedvelt, magyar specialitásnak számító sült liba- kacsamáj.

Ma a fogyasztók egyre gyakrabban követelik meg, hogy csak olyan élelmiszerek kerülhessenek kereskedelmi forgalomba, amelyek az elvárható, megszokott élvezeti- és tápérték mellett maximálisan biztonságosak is. Ennek érdekében 2001-től a nemzetközileg elismert HACCP-minőségbiztosítási rendszert alkalmazzuk. A Zollai Baromfifeldolgozó Üzem stratégiája a kiváló termékeken, az elérhető árakon, a gyors, megbízható kiszállításon alapul, miközben nemcsak a fogyasztók elégedettségét célozza meg, de fenntartja a tulajdonosok, a munkatársak, a társadalom és a környezet érdekeinek egyensúlyát is. Célunk, hogy szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel mind Magyarországon, mind külföldön tovább erősítsük szerepünket a minőségi húsipari termékek piacán. Így lesz egészségesebb, ami finom! Nyitva tartás :Hétfőtől - Péntekig. Rendelés felvétel :
Hétfőtől - Csütörtökig 8.00. - 16.00. Pénteken 8.00 - 12.00.
Szállítás :Keddtől - Szombatig

Gazdasági információk

Adószám
12092907-2-13

Vélemények

5 Csillagok

2015. május 17.

Kérem én kaptam otthonrol zollai füstölt kacsamell filé t 16 dg. Nagyon finom volt Azt szeretném tudni hol lehet kapni és mibe kerül pl. egy ilyen 16 dekagramos kiszerelés eltudnám Szombethelyre a barátom cimére küldetni ö áthozná. Tehát hol és az ár Vélemény; NAGYON FINOM mindenkinek izlett a családban !!! Várom megtisztelö válaszukat Andras Burgenlandbol

Írjon véleményt a(z) Zollai Baromfi és Húsfeldolgozó Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Fő út 148
  2252  Tóalmás

 2. Távolság: 9.93 km
  Adatok
  Bicskei U. 62.
  2253  Tápióság

 3. Távolság: 10.47 km
  Adatok
  Fő út 4.
  2235  Mende
 4. Kossuth Lajos út 61.
  3016  Boldog

 5. Távolság: 14.27 km
  Adatok
  Szabadság út 19.
  2255  Szentlőrinckáta

 6. Távolság: 14.33 km
  Adatok
  Régi Vásártér 6.
  2194  Tura